Drainage aanleggen? | Grondwerk Den Engelsman

Drainage aanleggen?

Het aanleggen van drainage in uw land/ tuin voor betere waterafvoer.

leveren van Straatzand, Ophoog zand, Zwarte (tuin) grond, Klei grond, alle soorten split /grind, Betonpuin, Freesasfalt, Brekerzand, Gebruikte bestrating, Klinkers, Sier bestrating, Stoepbanden, Sleufsilo’s, Beton buizen, Drainage buis, PVC buizen

Zandsoorten; ophoogzand, brekerzand, straatzand en meer.
Grindsoorten: frees asfalt, split/ grind en meer. + zwarte tuin grond
Grondsoorten: zwarte grond, klei en meer.

Heeft u materiaal nodig, maar weet niet welk product het beste is voor uw klus? Wij geven u hiervoor graag passend advies van de materialen en de toepasbaarheid hiervan, contact opnemen.

Leveren van Straatzand, Ophoog zand, Zwarte (tuin) grond, Klei grond, alle soorten split /grind, Betonpuin, Freesasfalt, Brekerzand, Leggen en leveren Nieuwe maar ook gebruikte bestrating , Klinkers, Sier bestrating, Stoepbanden, Sleufsilo’s, Beton buizen, Drainage buis, PVC buizen in vele formaten kan leveren. Tot het klaren van vele klussen zoals het vervangen van de sloot talud en het zetten van keerwanden en beschoeiing/ betuining om verspoeling te ver komen tot het uitbaggeren en maaikorven. Maar ook het leggen van drainage en het aanleggen van uw tuin, waterafvoer is ook belangrijk (riolering ) kolken aanbrengen, of het vervangen van uw oude riolering.. Maar ook het uitgraven van funderingen zwembad, vijver. Het trekken van kabel- en leidingwerken tot het zetten van sleufsilo’s. En ook voor een perfect gelegaliseerde terrein door een shovel/ loader op gps/ laser moet u bij grondwerkdenengelsman.nl zijn!

Onze regio is groot wij kunnen u bedienen van Zeeland tot west brabant, Rilland, Eiland Tholen, Stavenisse, Scherpenisse, Krabbedijke, Sint- Maartensdijk, Sint- Annaland, Anna jacoba polder, Sluis, Oud vossemeer, Nieuw vossemeer zelfs in Bergen op Zoom, Steenbergen, Lepelstraat, Halsteren, De Heen en uiteraard in Poortvliet!

Voor meer informatie en een offerte kunt u vrijblijvend contact opnemen. Hieronder ons assortiment met materialen..

 

Straatzand
Straatzand
Ophoog zand
Ophoog zand
Zwarte (tuin) grond
Zwarte (tuin) grond
Klei grond
Klei grond
Alle soorten split /grind
Alle soorten split /grind
Betonpuin
Betonpuin
Freesasfalt
Freesasfalt
Brekerzand
Breker zand
Gebruikte bestrating
Gebruikte bestrating
Klinkers
Klinkers
Sier bestrating
Sier bestrating
Stoepbanden
Stoepbanden
Sleufsilo's
Sleufsilo’s
Beton buizen
Beton buizen
Drainage buis
Drainage buis
PVC buizen
PVC buizen

Contact opnemen