Egaliseren/ Levelen? | Grondwerk Den Engelsman in Tholen en Brabant

Egaliseren/ Levelen?

Voor het egaliseren of levelen inpandig of daarbuiten beschikken wij over een een laser/ gps leveler werktuig die op onze Werklust shovel word bevestigd. Meer informatie? Klik hier

Het grondwerkbedrijf beschikt we over diverse tractor + dumper combinaties, shovels/ loaders, kranen minigraver/ mini graafmachine/ kraan om bijvoorbeeld fundering uit te graven, riolering aanleggen maar ook het bereiden van een zandbed met onze levelbord om de (sier) Bestrating te leggen, tot het huren van een trilplaat . Ook het verharden van uw erf met split/ grind puin.. Daarnaast kunnen we voor een scherp tarief producten verhuren/ leveren.

Wij verhuren alleen onze machines met machinist.egaliseren, levelen, minigraver, graafmachine, dumper, veegmachine, huren,

–Graafmachine huren? (vanaf 800 kg tot 25000 kg)
–Rupsdumper huren? (rupsdumper vanaf 500 liter)
–Tractor + Gronddumper huren? (tot 16000 liter)
–Trilplaat huren?
–Tractor + Veegmachine huren?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Wist u dat Grondwerk Den Engelsman:

Straatzand, Ophoog zand, Zwarte (tuin) grond, Klei grond, alle soorten split /grind, Betonpuin, Freesasfalt, Brekerzand, Nieuwe maar ook gebruikte bestrating , Klinkers, Sier bestrating, Stoepbanden, Sleufsilo’s, Beton buizen, Drainage buis, PVC buizen in vele formaten kan leveren. Tot het klaren van vele klussen zoals het vervangen van de sloot talud en het zetten van keerwanden en beschoeiing om verspoeling te ver komen tot het uitbaggeren en maaikorven. Maar ook het leggen van drainage en het aanleggen van uw tuin, waterafvoer is ook belangrijk (riolering ) kolken aanbrengen, of het vervangen van uw oude riolering.. Maar ook het uitgraven van funderingen zwembad, vijver. Het trekken van kabel- en leidingwerken tot het zetten van sleufsilo’s voor levering ga naar onze Materialen pagina. En ook voor een perfect gelegaliseerde terrein door een shovel/ loader op gps/ laser moet u bij grondwerkdenengelsman.nl zijn!

Onze regio is groot wij kunnen u bedienen van Zeeland tot west brabant, Rilland, Eiland Tholen, Stavenisse, Scherpenisse, Krabbedijke, Sint- Maartensdijk, Sint- Annaland, Anna jacoba polder, Sluis, Oud vossemeer, Nieuw vossemeer zelfs in Bergen op Zoom, Steenbergen, Lepelstraat, Halsteren en in Poortvliet!